Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/buy4seasons.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1066
Handelsbetingelser og persondatapolitik

HANDELSBETINGELSER

 

1.     Generelle oplysninger

Navn på virksomhed: CP Global (Buy4Seasons.com)
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR nr.: 36213582
E-mail adresse: contact@buy4seasons.dk
Telefonnummer: ingen
Etableringsår: 2015

2.   Betaling

Hos www.buy4seasons.com kan der betales med:

·       PayPal

·       Bankoverførsel (evt. gebyr)

·       Dankort/Visa/MasterCard/Forbrugsforeningen (gebyr)

Bankoverførsel:

Danske Bank:

Reg. nr. 3742

Konto nr.: 3742069311

Husk at angive dit fulde navn og fakturanummer.

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra webshoppen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser er dagspriser, incl. moms, og opdateres løbende. Vi yder ikke prisgaranti.

3.     Levering

Buy4Seasons.com er kun en webshop, det er derfor som udgangspunkt, medmindre andet er aftalt, ikke muligt at henvende sig personligt på adressen.

Vi leverer, som udgangspunkt, kun indenfor Danmark. (Ikke til Grønland eller Færøerne)

Alle ordrer sendes normalt med Post Nord, Dao eller GLS (men er dog ikke begrænset hertil) og uden omdeling og afsendes normalt 2-4 hverdage efter betaling er modtaget, ellers hører du fra os.

Det er kundens ansvar at adresseoplysninger, størrelser med videre, er rigtig anført ved bestillingen. Ombytning pga. forkerte bestilte varer er på købers regning.

Transportskader

Alle dine varer bliver kvalitetskontrolleret og forsvarligt pakket ind, inden de afsendes. Skulle det uheldige ske, at dine varer bliver beskadiget under fragten, skal du straks kontakte fragtfirmaet og oplyse, at dine varer er blevet “beskadiget under fragten” og indgive en reklamation med henblik på erstatning. I den forbindelse skal følgende tidsfrister overholdes:

·       ved synlig beskadigelse af pakken skal der straks sendes en reklamation – allerede ved modtagelsen.

·       ved ikke synlig beskadigelse skal reklamation ske til inden 7 dage til Post Danmark og 5 dage til GLS fra modtagelsen, søn- og helligdage ikke medregnet. Kontroller derfor altid dine varer straks efter modtagelsen og vent ikke med at starte erstatningssagen efter skaden er opdaget.

Uafhentede pakker

Hvis du nægter at modtage pakken eller pakken ikke er blevet afhentet hos Post Danmark/GLS, forbeholder vi os retten til at debitere dig 100 DKK for de omkostninger som opstår ved en sådan retur, samt håndtering heraf.

4.     Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.buy4seasons.com
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

1.     har modtaget din vare

2.     får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3.     får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail contact@buy4seasons.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og her:

Klik her og download

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen hvilket vil sige, at porto, emballage mv. ikke refunderes. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Er varen ødelagt, eller på anden måde beskadiget når den modtages retur, refunderes varen ikke. Du bærer selv risikoen for varen under hele forsendelsen til den leveres hos os.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post, dog kan alle varer, indtil andet er beskrevet her, returneres med normal post håndtering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1.     Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen/opbevaringsposen er brudt efter leveringen,

2.     Varer, hvor forsegling/plombering (for at undgå ibrugtagning) er blevet brudt efter leveringen (f.eks. forseglingssnoren på uld-hjemmesko)

3.     Aftaler om specifikke varer som er blevet modificeret til brug for netop en bestemt navngiven kunde
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Produktet skal være intakt og originalemballage skal medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.

Såfremt varen returneres uden original emballage eller i beskadiget original emballage, vil det medføre en værdiforringelse på 10 %.
Når vi modtager varen, bliver den tjekket. Skal du have penge retur, sker tilbagebetalingen til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

·       du reelt har taget varen i brug,

·       den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

·       du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

·       du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du varens købsbeløb, excl. den beregnede fragt tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Er varen defekt, kan du også vælge at få den ombyttet til en anden vare.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen/varerne. Porto refunderes altså ikke.

Er reklamationen ikke berettiget, skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 50 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. ’track and trace’ nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen returneres uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder skal den være afsendt senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale, eller refunderes varen ikke.

Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvar for varen fra tidspunktet for vores levering af varen til dig, til vi modtager varen retur. Hvis varen ikke har været forsvarligt pakket ind, eller på anden måde er ødelagt, refunderes varen ikke.

Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du andet er aftalt. Har du f.eks betalt med kort, tilbageføres beløbet til det betalingskort du brugte ved købet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Buy4Seasons, Vinkelvej 13, 3520 Farum

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular indsæt link til fortrydelsesformular
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

5.     Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på Buy4Seasons.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret iflg. købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug, af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker derfor ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger med B-post, husk at gemme kvitteringen, den skal vi bruge til at refundere dig pengene.

Send os en mail på contact@buy4seasons.com med oplysninger om dit ordrenr. og hvad problemet er. Så ser vi på hvordan vi bedst muligt kan løse det.

Varen sendes til:

Buy4Seasons, Vinkelvej 13, 3520 Farum

 Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

6.     Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med Buy4Seasons.com, har vi, som minimum, brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Buy4Seasons.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet til Buy4Seasons.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som registreret hos Buy4Seasons.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til contact@buy4seasons.com

7.     Cookies

På Buy4Seasons.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Ved at benytte Buy4Seasons.com accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

8.     Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til contact@buy4seasons.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet på www.kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, eller til Konkurrence- og
Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til
Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her –
http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse contact@buy4seasons.com.

 

PERSONDATAPOLITIK

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Buy4Seasons.com. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

1.     Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer, betalingsoplysninger og skostørrelser.

Buy4Seasons.com indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

·       Besøger vores hjemmeside (IP adresse)

·       Gennemfører et køb af vores produkter

·       Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

2.     Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse og mobilnr. indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, kan vi bruge din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

3.     Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. DAO, UPS, Post Nord eller GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop gennem UnoEuro A/S og betalingssystem gennem Clearhaus/Quickpay. Alle fungerer som databehandlere. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i datacentre.

Vi har databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

4.     Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

·      At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

·      At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse contact@Buy4Seasons.com.